La princesa Metal

En motiu del dia de la dona treballadora, alguns nens de sisè han decidit escriure un conte alternatiu, i és per això que volem que totes les famílies el gaudiu amb nosaltres.



LA PRINCESA METAL
Fa molts i molts anys, hi havia una princesa i un príncep, a no perdó! Aquesta historia començarà d’una altre manera… Hi havia una vegada la princesa extraordinària i el príncep poruc.
La princesa per molt que sigues una princesa no obeïa i no feia cas del que li deia el seu pare, ella volia només volia ser lliure, així doncs va decidir marxar del palau a fer una nova vida fora del regne.
Es va tornar Heavy Metal, es va canviar la roba, pírcings a les orelles, tatuatges... Al arribar a la ciutat es va trobar un noi molt poruc que tenia por de tot! Dels gossos, de les fulles volant al vent, etc...
La princesa es va acostar a ell i li va preguntar que li passava i ell al veure-la com anava és va espantar molt i va sortir corrents. Amb la mala sort que va tombar una àvia al terra, va trepitjar un gos i creuar un semàfor en vermell, amb tanta mala sort que el varen tancar a la presó.
La princesa després de veure tot allò es va quedar molt sorpresa però abans havia d’anar al lavabo, com que va veure que havien tancat aquell noi a la presó per culpa seva va decidir rescatar-lo i es va posar a estudiar la carrera de dret (curs súper intensiu de 2 dies, 48h non-stop per cert).
Quan es va treure la carrera es va presentar a la presó i va dir:
-          Per l’article 23 de la constitució del país .... i moltes paraules que no entendríeu... Moltes paraules més.... i més...... declaro que no pot ser empresonat per aquesta raó!
I així la “princeseta” Heavy Metal va poder rescatar al “príncep” de la presó, i aquell príncep poruc va dir:
-          Per fi m’han rescatat! Vols casar-te amb mi?
-          Però tu quina música escoltes?
-          Què? Música clàssica per suposat!
-          Doncs així no! Visca el Heavy Metal!
FI
Laura Martínez
 Unai Zorraquino
Daniel Jiménez

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Celebrem la nostra "Fira d'Abril"!!

MAGDALENES CASOLANES

BENVINGUTS I BENVINGUDES!