Recepta de la "Salsa romesco"
Ingredients per a 4 persones:
- 200 gr. de tomàquet escalivat.
- 50 gr. d'alls escalivats.
- 50 gr. de pebrot escalivat.
- 1 gotet d'oli d'oliva.
- Vinagre.
- Sal.
- Pebre vermell dolç.
- 1 torradeta de pà.
Elaboració:
Es posen els tomàquets, els alls i el pebrot escalivat a un pot i es trituren tots els ingredients molt bé. Després, per acabar, s'afegeix el pà torrat, l'oli, unes gotes de vinagre, la sal i el pebre al gust.
Bon Profit!
- 200 gr. de tomàquet escalivat.
- 50 gr. d'alls escalivats.
- 50 gr. de pebrot escalivat.
- 1 gotet d'oli d'oliva.
- Vinagre.
- Sal.
- Pebre vermell dolç.
- 1 torradeta de pà.
Elaboració:
Es posen els tomàquets, els alls i el pebrot escalivat a un pot i es trituren tots els ingredients molt bé. Després, per acabar, s'afegeix el pà torrat, l'oli, unes gotes de vinagre, la sal i el pebre al gust.
Bon Profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada